Goede score tijdens “Walk In Show”

Van tijd tot tijd (volgende keer 11 Maart 2012) organiseren wij een “Walk In Show”. Dan doen we mooie kleren aan, we zetten licht neer en een mooie installatie, nodigen geïnteresseerden uit en gaan een paar representatieve liedjes spelen. Natuurlijk gaat het er juist om om kennis te maken met elkaar. Wij kunnen heel goed begrijpen dat je bij het boeken van een band voor een feest een beetje verder kijkt dan alleen een website. Afgelopen zondag 13 November hadden we ook verschillende gasten die ons kwamen bekijken. En de score lijkt 100% te worden. M.a.w. de gasten hebben de data definitief gemaakt. Bijna 100% omdat 1 partij nog niet zeker weet wanneer en hoe het feestje zal worden. Maar het ziet er zeer positief uit. Leuk. Het wordt druk volgend jaar !!!

Reacties zijn gesloten.