Stockholm Tivoli over de hele breedte

Afgelopen vrijdag (11 Nov 2011) hebben we weer eens de meerwaarde van Stockholm Tivoli kunnen bewijzen. Onze partner ME Productions uit Meppel had ons ingehuurd om het business gala in cultureel centrum “de Meenthe” in  Steenwijk feestelijk af te sluiten. Dat hebben we gedaan met ons sextet. Daarmee kunnen we ongeveer alle popmuziek spelen die bestaat. Van Anouk tot Prince en van Caro Emerald tot Michael Jackson. Nonstop dansmuziek. We speelden daar met onze grote PA waarmee we feesten tot 500 man/vrouw aankunnen. En een feest was het !! De meerwaarde ontstond doordat we de gasten bij binnenkomst verwelkomden met ons jazztrio op een andere locatie in de Meenthe. M.a.w. 2  (totaal verschillende) bandjes voor de prijs en het geregel van 1 band. En dat op topniveau, met de beste professionals van Noord Nederland.

Reacties zijn gesloten.