Intieme bruiloft glazenhuis Landgoed Westerlee

We spelen er vaker, op het prachtige landgoed Westerlee. Dit keer werden we uitgenodigd door Hielke en Aukje om hun bruiloft van een muzikaal sfeertje te voorzien. Ze vertelden ons voor die tijd dat het misschien moeilijk zou worden om iedereen aan het dansen te krijgen. Maar het leek hun wel heel leuk als dat zou lukken. Dat is een mooie uitdaging voor Stockholm Tivoli. Met ons kwartet hebben we een zeer uitgekiend repertoire, waar je eigenlijk wel op moet dansen. Als de bruid dan zelf ook nog een lied zingt, begeleid door de band, dan weet je dat het een fantastische avond gaat worden. De gasten van de bruiloft van Hielke en Aukje hebben zo goed als de hele avond staan dansen. Iedereen blij, en wat een onvergetelijk bruiloft.

Reacties zijn gesloten.