Muziek voor alle facetten van de bruiloft.

Medio November in Groningen het eerste gesprek met Renske en Joost in het Feithhuis in Groningen. Aanvankelijk zoeken ze een band voor tijdens het diner om voor het feest een DJ in te huren. Er is een goede klik, en ik wijs ze op de mogelijkheden van Stockholm Tivoli als feestband. Gelukkig is dit lieve paar gevoelig voor het goede argument dat een bruiloft zonder feestband toch een beetje “plastic” is. Bovendien als je ons al heb zitten voor de achtergrondmuziek, kunnen we net zo goed doorhalen en een groot feest geven. Renske en Joost worden enthousiast en bedenken de wildste plannen met Stockholm Tivoli. We beginnen de dag met het begeleiden van een lied vlak voor de ceremonie, als Renske en Joost op een boot aankomen. Vervolgens spelen we met Lounge Unit tijdens de receptie op de Pollepleats in Westhem. Daarna neemt het duo zang en piano het over tijdens het diner. Als afsluiting gaat het dak er totaal af met het septet. Slim bedacht, 4 bands voor de prijs van 1!! En, ook handig, één aanspreekpunt voor alle muziek die dag. Tja, als ik dit zo lees kan ik bijna niet begrijpen waarom niet ieder bruidspaar eerst kiest voor Stockholm Tivoli tijdens hun huwelijksfeest.

Reacties zijn gesloten.