Vol gas met Stockholm Tivoli in Assen

Gister gespeeld tijdens het feestje van Evert Kreuze uit Assen. Hij wilde een onvergetelijk feest voor zijn 60-ste verjaardag. (Wat een uitstekende gelegenheid trouwens). Evert had als locatie “Restaurant van Veen” in Witten gekozen. Prima feest plek!!!. Onze opdracht: 1 (smaakvolle) inloop set daarna “vol gas dansfeest”. Nou dat hebben ze geweten. We hadden ook een turbo bezetting bij ons, met Jeffrey Smith op gitaar, Vincent Grit speelde keys (en koor), Dennis Elderman natuurlijk drums. Vanzelfsprekend speelde ik (Marco Kerver) basgitaar (koor) en zong Anne-Lie Persson. En dat is nu precies wat voor ons Stockholm Tivoli zo leuk maakt: Van jazz tot pop, van lounge tot feest, van duo tot big band. Wel zo professioneel, want het is Uw feest. (In dit geval van Evert Kreuze en gefeliciteerd!!)

1 Reactie op Vol gas met Stockholm Tivoli in Assen

  1. Evert Kreuze schreef:

    Reactie van degene om wie het ging : Het was een enorm geslaagde avond met vooral dank aan al mijn gasten en zeker ook Stockholm Tivoli er werd uitstekend ingespeeld op de wensen van de gasten , waren we even moe van het vele dansen (kan gebeuren met 60 plussers en 60 minners ) dan werd er gas terug genomen zowel in geluidsniveau als muziek keuze , er werd contact gemaakt met de gasten wat op dat moment hun wens was en daar werd acuut op ingespeeld . Met fraaie solos van de gitarist dacht je soms aan Robert Gray lekker subtiel om op andere momenten met zijn witte Fender heftig toe te slaan . Ook de andere muzikanten straalden een en al enthousiasme uit met prachtige zang partijen van Anne -Lie , Sweet Goodbyes van Krezip was voor mij een van de vele hoogtepunten . De swingende toetsenist was zeer nadrukkelijk positief aanwezig . Uiteraard was de ritme tandem bestaande uit Dennis en Marco degelijk en functioneel en indien nodig bijzonder swingend of ingetogen aanwezig . Kortom een heel goede keuze om deze band te boeken. Dame en heren hartelijk dank , Evert Kreuze