fbpx

Livemuziek Kerst Noord Holland

Untitled Document Stockholm Tivoli » Livemuziek Kerst Noord Holland

Kerstreceptie

Voor de perfecte kerstreceptie zoek je een bijzondere sfeervolle muzikale invulling. Nergens in Europa is de kerstbeleving zo feestelijk als in Scandinavië. Met Stockholm Tivoli haalt u dus naast feest en achtergrondmuziekspecialisten, ook kerstspecialisten in huis. In overleg spelen we de meest sfeervolle kerstmuziek, met veel Zweedse sferen. Zweedse Kerst in Noord Holland.

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Eindejaarsborrel

Voor de perfecte winterse kerstborrel in Noord Holland bent u m.b.t. de muziek bij Stockholm Tivoli aan het goede adres. Zweden nemen de kerst zeer serieus, het is daar het belangrijkste feest van het jaar. Daar hoort muziek bij. Die muziek brengen wij naar Noord Holland, naar uw eindejaarsreceptie. Voor de ultieme winterse sferen, tijdens uw eindejaarsborrel in Noord Holland.

Kerstreceptie

De aankleding van de kerstborrel in Noord Holland dit jaar was snel geregeld, nu de muziek nog. Er is eigenlijk maar één goede keus daarvoor. De winterse klanken van de kerstmuziek specialisten van Stockholm Tivoli. Zij nemen de kwaliteit van het winterse kerstfeest en muziek van Zweden mee naar Nederland. Dan klopt de entourage met de muziek. Kerst in Noord Holland.

Decembersfeer.

Vanaf begin december is het in Zweden kerst wat de klok luidt. Met zijn Zweedse connectie is Stockholm Tivoli dus de perfecte keus voor jullie december receptie in Noord Holland. Laat de sneeuw maar vallen, tuig de boom maar op. Wij zorgen voor de mooiste kerstmuziek tijdens jullie eindejaarsborrel. Kerstspecialisten uit Zweden in Noord Holland.