fbpx

Muziek Kerstborrel

Untitled Document Stockholm Tivoli » Kerstborrel

Kerstborrel

Voor de perfecte kerstborrel zoek je een bijzondere sfeervolle muzikale invulling. Het succesvolle jaar moet worden afgesloten met een mooie kerstborrel. Met Stockholm Tivoli haalt u flexibele achtergrondmuziekspecialisten in huis. In overleg spelen ze de meest sfeervolle kerstmuziek, prachtig in een akoestische setting. Dat maakt uw kerstborrel helemaal perfect.

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Eindejaarsborrel

Voor de perfecte winterse kerstborrel bent u m.b.t. de muziek bij Stockholm Tivoli aan het goede adres. Zweden nemen de kerst zeer serieus, het is daar het belangrijkste feest van het jaar. Daar hoort muziek bij. Die muziek brengen wij naar Nederland, naar uw eindejaarsreceptie. Voor de ultieme winterse sferen en een gezellige kerstborrel

Kerst receptie

De aankleding van de kerstborrel dit jaar was snel geregeld, nu de muziek nog. Er is eigenlijk maar één goede keus daarvoor. De winterse klanken van de kerstmuziek specialisten van Stockholm Tivoli. Zij nemen de kwaliteit van het winterse kerstfeest en muziek van Zweden mee naar Nederland. Dan klopt de entourage met de muziek. Een winterse kerstborrel.

Decembersfeer.

Vanaf begin december is het in Zweden kerst wat de klok luidt. Met zijn Zweedse connectie is Stockholm Tivoli dus de perfecte keus voor jullie december receptie. Laat de sneeuw maar vallen, tuig de boom maar op. Wij zorgen voor de mooiste kerstmuziek tijdens jullie kerstborrel.