fbpx

Muziek Feest Noord Nederland Band

Untitled Document Stockholm Tivoli » Muziek Feest Noord Nederland Band

Muziek voor Feest

Bent u voor een prachtig feest op zoek naar muziek en een geweldige band? Marco Kerver van Stockholm Tivoli gaat met u in gesprek en inventariseert uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg stelt hij de band voor de muziek van uw feest samen. Professioneel met Stockholm Tivoli, de beste muziek van de leukste band voor ieder feest in Noord Nederland!

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Foto 1

Verjaardag feest

Veel te lang heeft u niks gedaan aan uw verjaardag. Maar dit jaar wilt u uitpakken met een geweldig feest. Al uw vrienden komen naar Noord Nederland om met u uw leeftijd te vieren. Bij een spetterend feest hoort een dito band. De band met de leukste muziek. De lekkerste band voor Noord Nederland natuurlijk. Stockholm Tivoli houdt van verjaardag feesten. Wij verzorgen als band het liefst de muziek voor ieder feest in Noord Nederland.

Foto 2

Bedrijf Feest

Er is altijd een goede gelegenheid voor een goed feest in Noord Nederland. De afgelopen jaren hebben jullie je ingehouden i.v.m. de crisis, maar die is (bijna) voorbij dus nu heeft het bedrijf echt recht op een geweldig feest. U wilt uw personeel bedanken voor het harde werken. Alle relaties uit Noord Nederland en ver daar buiten worden uitgenodigd voor dit feest met de leukste band en te gekke muziek.

Foto 3

Zomaar Feest

Soms is er gewoon behoefte aan een groot feest. Afronding van een grote klus, hersteld van een nare ziekte, uitgesteld huwelijksfeest, of gewoon omdat het kan. Een feest in Noord Nederland is natuurlijk pas een feest als er een leuke live band te gekke muziek speelt. Na het feest zult u zeggen: "Goed dat ik heb gekozen voor de leukste band in Noord Nederland, want goede muziek maakt elk feest tot een super feest".