fbpx

Livemuziek Nieuwjaarsreceptie Hoogezand

Untitled Document Stockholm Tivoli » Livemuziek Nieuwjaarsreceptie Hoogezand

Nieuwjaarsreceptie

Iedereen wil het nieuwe jaar goed beginnen. Een inspirerende nieuwjaarsreceptie is een must. Marco Kerver neemt graag de tijd om jullie te helpen bij de muzikale invulling van jullie nieuwjaarsstart. Op een nieuwjaarsreceptie ga je geen risico lopen met de muziek. Dan kies je voor de ervaring van de beste livemuziek voor jullie nieuwjaarsreceptie in Hoogezand.

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Op de achtergrond

Natuurlijk moet een liveband tijdens een nieuwjaarsreceptie snappen dat alle gasten graag met elkaar willen praten over alle plannen voor het nieuwe jaar. Daarom is het goed te weten dat Stockholm Tivoli zich zeer bescheiden opstelt. Welke hoedanigheid u ook kiest voor de muziek, instrumentaal of vocaal, de band neemt een bescheiden maar zeer belangrijke plek in tijdens de nieuwjaarsreceptie. In die bescheidenheid, weet ze wel uw gasten te boeien met zeer herkenbare muziek. Dat slaat altijd aan tijdens een nieuwjaarsreceptie in Hoogezand.

Presentatie

Vaak is er tijdens een nieuwjaarsreceptie een speech over plannen die het aankomende jaar moeten worden gerealiseerd. Stockholm Tivoli zorgt voor professioneel geluid, voor een door iedereen goed verstaanbaar verhaal. Heeft u wensen voor een muzikale bijzonderheid? Volkslied begeleiden? een werknemer muzikaal begeleiden? Een speciaal lied? Marco Kerver gaat met jullie het gesprek aan, adviseert en accommodeert. Wel zo professioneel tijdens jullie nieuwjaarsreceptie in Hoogezand.

Gezelligheid

Als geen ander kennen de professionals van Stockholm Tivoli de dunne lijn tussen bescheidenheid en toch aanwezig zijn. De muzikanten zoeken contact met uw gasten. Proberen door herkenbare muziek aanwezig te zijn tijdens jullie feest. Volgen uw event en voelen aan wat de beste repertoirekeus is op ieder moment. Iedereen moet zich welkom voelen tijdens jullie bijeenkomst. Wij spelen daarin een belangrijke rol. Ook al verwachten jullie het niet, staan er toch ineens een aantal mensen te dansen tijdens jullie nieuwjaarsreceptie in Hoogezand.