fbpx

Livemuziek Kerst Enschede

Untitled Document Stockholm Tivoli » Livemuziek Kerst Enschede

Kerstreceptie

Voor de perfecte kerstreceptie zoek je een bijzondere sfeervolle muzikale invulling. Nergens in Europa is de kerstbeleving zo feestelijk als in Scandinavië. Met Stockholm Tivoli haalt u dus naast feest en achtergrondmuziekspecialisten, ook kerstspecialisten in huis. In overleg spelen we de meest sfeervolle kerstmuziek, met veel Zweedse sferen. Zweedse Kerst in Enschede.

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Eindejaarsborrel

Voor de perfecte winterse kerstborrel in Enschede bent u m.b.t. de muziek bij Stockholm Tivoli aan het goede adres. Zweden nemen de kerst zeer serieus, het is daar het belangrijkste feest van het jaar. Daar hoort muziek bij. Die muziek brengen wij naar Enschede, naar uw eindejaarsreceptie. Voor de ultieme winterse sferen, tijdens uw eindejaarsborrel in Enschede.

Kerstreceptie

De aankleding van de kerstborrel in Enschede dit jaar was snel geregeld, nu de muziek nog. Er is eigenlijk maar één goede keus daarvoor. De winterse klanken van de kerstmuziek specialisten van Stockholm Tivoli. Zij nemen de kwaliteit van het winterse kerstfeest en muziek van Zweden mee naar Nederland. Dan klopt de entourage met de muziek. Kerst in Enschede.

Decembersfeer.

Vanaf begin december is het in Zweden kerst wat de klok luidt. Met zijn Zweedse connectie is Stockholm Tivoli dus de perfecte keus voor jullie december receptie in Enschede. Laat de sneeuw maar vallen, tuig de boom maar op. Wij zorgen voor de mooiste kerstmuziek tijdens jullie eindejaarsborrel. Kerstspecialisten uit Zweden in Enschede.