fbpx

Live Muziek

Untitled Document Stockholm Tivoli » Live Muziek

Live Muziek

U zoekt live muziek. Maar welke sfeer, welk geluidsniveau, welk repertoire? Wat is het verloop van uw feest? Marco Kerver van Stockholm Tivoli gaat met u in gesprek en inventariseert uw pakket van wensen en eisen. In goed overleg stelt hij de muzikale omlijsting van uw feest, ceremonie of evenement samen. Professioneel. Natuurlijk met live muziek.

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Foto 1

Live

Uw feestje, receptie of ontvangst worden onvergetelijk met live-muziek. Bij een intiem diner hoort intieme muziek, wel zo bijzonder als die live wordt uitgevoerd, vlak voor uw neus. Wilt u uw partner verrassen met dat ene liedje waar u samen van genoot bij uw eerste ontmoeting? Zoekt u de ideale omlijsting van een persoonlijke beleving? Wat u zoekt is Stockholm Tivoli. Wel zo professioneel. Live muziek heeft zoveel geeft zoveel meer beleving.

Foto 2

Muziek

Een groot feest kan niet zonder een goede band. Stockholm Tivoli speelt op het soort feest waar je moet zijn geweest. Vanzelfsprekend begrijpen uw muzikale professionals de dynamiek van uw feest. U heeft immers vooraf volop overleg gehad! Wel zo professioneel. U kiest natuurlijk voor live muziek!!!

Foto 3

Live Muziek

Live muziek is een keus. Natuurlijk zijn er argumenten te bedenken om niet te gaan voor live muziek, maar om te kiezen voor een DJ of andere "plastic" muziek oplossingen. Maar als je echt uit wilt pakken (en dat wil je als je een feest geeft) dan is een live band met live muziek toch zoveel leuker.