fbpx

Flexibele band Gelderland Veelzijdig

Untitled Document Stockholm Tivoli » Flexibele band Gelderland

Flexibel

Wat zoekt u? Welke sfeer, welk geluidsniveau, welk repertoire? U zoekt een flexibele band? Uit Gelderland? Marco Kerver van Stockholm Tivoli gaat met u in gesprek en inventariseert uw pakket van wensen en eisen. Flexibel en in goed overleg stelt hij de muzikale omlijsting van uw feest of evenement samen. Wel zo professioneel. Het is tenslotte úw feest!

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Foto 1

Alles kunners

Uw feest kent vele sferen. Bij het verwelkomen van de gasten zoekt u een prettige achtergrond. Bij de officiële opening wilt u een artiest laten begeleiden, of een speciaal lied horen. Daarna wilt u feestmuziek. Wat u zoekt is de flexibele coverband Stockholm Tivoli, de meest veelzijdige band van Gelderland.

Foto 2

Van softpop

Achtergrondmuziek maken is een vak apart. Er zijn veel bandjes die denken dat achtergrondmuziek zacht gespeelde disco en rocksongs zijn. Stockholm Tivoli geeft inhoud aan achtergrondmuziek. De sfeer, de stijl de repertoirekeus. En natuurlijk op de achtergrond. Ook in Gelderland.

Foto 3

Tot Dance Classics

Maar als het feest losbarst, dan blijkt dat Stockholm Tivoli een gedaante verandering kan ondergaan. Zij transformeert naar een dansorkest waar je de hele avond lol van hebt. Precies het goede repertoire op een prachtig volume. Stockholm Tivoli, de meest flexibele band van Gelderland.