fbpx

Band Zilveren Bruiloftsfeest

Untitled Document Stockholm Tivoli » Band Zilveren Bruiloftsfeest

Zilveren Bruiloft

Jullie zijn 25 jaar getrouwd en willen een mooi feest geven. Bij dat feest hoort natuurlijk muziek. Muziek gespeeld door muzikanten die de specifieke wensen van jullie respecteren en uitvoeren. Muziek die bij jullie past, in een sfeer die bij jullie past. Natuurlijk is dat maatwerk, Stockholm Tivoli weet dat en accommodeert precies de goede muziekkeus voor jullie zilveren bruiloftsfeest.

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Jubileum

Bij jullie 25 jarig huwelijks jubileum hoort een band die snapt wat jullie smaak is. Die de liedjes spelen die passen bij jullie leeftijd. Een band die rekening houdt met de specifieke wensen die een zilveren bruiloftsfeest in zich heeft. Want jullie en jullie vrienden voelen zich nog net zo jong als op de dag van de bruiloft. Ook al vieren jullie nu je zilveren bruiloftsfeest.

25 Jaar getrouwd.

Wat is dat snel gegaan zeg. Als de dag van gister herinner je de bruiloftsdag. Maar er is wel veel verandert de afgelopen 25 jaar. Zo zijn de bruiloftsfeesten anders geworden. Vaak harde dreunende muziek van een D.J. Dat willen jullie dus niet. Jullie willen gewoon een ouderwets gezellig dansfeest met een echte band. Natuurlijk wil je dat op je zilveren bruiloftsfeest.

Groot Feest

Nu jullie 25 jaar getrouwd zijn is het echt tijd voor een feest zoals jullie het altijd al wilden geven. Met een prachtige liveband die de muziek speelt die bij jullie past, die jullie hebben uitgekozen. Want in 25 jaar is er veel verandert, maar en feest blijft een feest. De band moet dus ook echt snappen wat jullie verwachten van een zilveren bruiloftsfeest.