fbpx

Band Bruiloft Gelderland

Untitled Document Stockholm Tivoli » Band Bruiloft Gelderland

Band voor Bruiloft

Veel mensen vinden het boeken van de band voor hun bruiloft in Gelderland ingewikkeld.   Iedere bruiloft vraagt zijn eigen band. Marco Kerver neemt graag de tijd om jullie te helpen bij het samenstellen van de perfecte band. Daarom zijn alle bruidsparen na het feest blij dat ze voor Stockholm Tivoli kozen. Met ontelbaar veel optredens ervaring echt de leukste en beste band voor iedere bruiloft van Gelderland!

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

De Rustig Beginnen Band

Veel koppels vinden het belangrijk dat de band die ze boeken voor hun bruiloft niet alleen heel swingende muziek speelt en kan knallen, maar ook smaakvolle, rustige en vooral niet te harde muziek kan spelen. Tijdens het ontvangen van familie en vrienden moet je elkaar natuurlijk wel kunnen verstaan. Stockholm Tivoli houdt ervan om stijlvol op de achtergrond muziek te maken. En dat maakt deze band perfect voor jullie bruiloft in Gelderland!!

Swingen tijdens jullie bruiloft

Veel bruiloftsparen (lang niet alle trouwens) vinden het leuk als er in de loop van de avond een dansje wordt gemaakt. Hebben jullie zelf een dans ingestudeerd die als openingsdans kan worden gespeeld? Leuk als de band dat live begeleidt tijdens jullie bruiloft. Alle gasten op de dansvloer opgezweept door de band? In Gelderland? Marco Kerver gaat met jullie het gesprek aan, adviseert en accommodeert jullie bruiloft.

De band voor jullie bruiloft

Tijdens je eigen bruiloft wil je met je vrienden en familie gewoon volledig uit je dak gaan. Je hebt allang besloten dat de "live-beleving" met een echte band veel groter is. Maar dan moet de band in Gelderland tijdens jullie bruiloft wel kunnen knallen!! Jullie gasten zullen naar adem happen als in de laatste sets in een lange medley al jullie favoriete dansliedjes worden gespeeld. Jullie bruiloft, jullie band!!