fbpx

Band boeken bruiloft

Untitled Document Stockholm Tivoli » Band boeken Bruiloft

Band boeken

Willen jullie voor jullie bruiloft een geweldige band boeken voor live muziek? Marco Kerver van Stockholm Tivoli gaat met jullie in gesprek en inventariseert jullie pakket van wensen en eisen. In goed overleg boeken jullie de band voor de live muziek van jullie bruiloft. Met Stockholm Tivoli boeken jullie de beste live muziek van de leukste band voor alle bruiloften!

Info? Bel Marco Kerver: 06-51841043

Foto 1

Via internet boeken?

Eigenlijk hoeft u niet via internet een bandje te boeken. Na deze kennismaking op internet belt u gewoon met Marco Kerver. Hij neemt heel graag de tijd om samen met u te kijken welk bandje in wat voor vorm het beste bij jullie bruiloft in past. Dat is veilig muziek boeken.

Foto 2

Band Boeken Bruiloft

Veel mensen hangen aan tegen het boeken van een bandje op hun bruiloft. Ga met Marco Kerver in gesprek!! Het is ook in zijn belang dat op jullie bruiloft de band precies past bij datgene wat jullie wensten. Dat is prettig muziek boeken voor je bruiloft.

Foto 3

Perfecte band boeken

Marco Kerver is muzikaal en zakelijk leider van Stockholm Tivoli. Hij speelt al sinds zijn 18-de op heel veel bruiloften door heel Nederland. Hij kan u als geen ander adviseren welk bandje u het beste kan boeken voor jullie bruiloft.