De Festival Bruiloft

Steeds vaker krijg ik het verzoek een band te regelen voor een bruiloft waarop meerdere acts spelen. Vaak omdat het bruidspaar zelf muziek maakt en het leuk is om ook een setje van het eigen orkest of band te laten horen. Uiteindelijk komen er op een bruiloft vaak mensen die al langere tijd niet gezien hebt. En dat is natuurlijk dankbaar publiek. Vaak is het ook zo dat een belangrijk deel van het sociale leven van bruid en bruidegom zich afspeelt in zo’n orkest of band.

Waarom wij dan gevraagd worden is natuurlijk om dat wij in alle vezels flexibel zijn. Het is ook belangrijk bij een festivalbruiloft dat er qua logistiek m.b.t. versterking en licht goede afspraken worden gemaakt. Er moet niet teveel tijd tussen de verschillende act zitten.

Op de bruiloft van afgelopen zaterdag in Wargea hebben we dat tot in de puntjes geregeld. Er speelden drie bands, wij waren met de grootste bezetting de afsluiter. Het mooie was dat er ook echt een festival achtig sfeertje hing die avond. Dat sluit weer heel goed aan op de tijdsgeest, omdat festivals natuurlijk ongekend populair zijn tegenwoordig.

 

Reacties zijn gesloten.