Toscaanse Droombruiloft Friesland

Ook wij maken het mee, dat we nog verrast worden door de sfeer van een bruiloft. Wij hebben er natuurlijk honderden meegemaakt, in allerlei gedaantes en verschijningen. De dansbruiloft, de romantische bruiloft, de zakelijk bruiloft. Eigenlijk heeft iedere bruiloft zijn eigen identiteit. Logisch ook, het is mensenwerk.

Maar de bruiloft van afgelopen zaterdag in de Veenhoop in Friesland was wel echt heel bijzonder. Stanko en Nadine organiseerden hun feest gewoon bij één van de ouders in de tuin. Maar de sfeer was heel bijzonder. Hing tussen Italiaans en jaren 60 Woodstock in. Er stond een pizzabakker, wat bescheiden tenten. Belangrijk ook was het weer natuurlijk. Het was geweldig.

En, zoals wij passen op ieder feest, wij voelden ons helemaal thuis met onze muziek. Klein maar met hoge kwaliteit. En vooral ook gezellig en passend in de entourage. Meegaan met de sfeer van het feest, dat vinden wij belangrijk. En dat kunnen we ook goed. Op die manier wordt iedereen altijd blij van onze muziek. En daar gaat het om. Dat draagt bij aan de Toscaanse Droombruiloft in Friesland.

Reacties zijn gesloten.