Salsa Bruiloft Rotterdam

Het ultime bandgevoel is natuurlijk met de band in een bus naar een optreden rijden. Iedereen is blij en enthousiast, er gaat gespeeld worden. Vooral een bruiloft in de winter komt niet zo vaak voor, dus als we dan met het kwartet in maart op pad gaan, dan voel je gewoon de geestdrift.

En dat was ook deze keer weer helemaal terecht. We waren besteld op één van de mooiste plekjes van wereldstad Rotterdam. Café Rotterdam, naast de Cruise Terminal naast de Erasmusbrug, naast de Maas. Een plek met veel geschiedenis, o.a. die van ons want we hebben vaak in de Cruise Terminal gespeeld. Sinds enkele jaren is het Café Rotterdam volledig gescheiden van de Cruise Terminal, en kunnen er seperate feesten worden gegeven.

Axel en Ida zijn mensen waarvan je meteen weet, die weten wat genieten is. Die kiezen altijd voor de mooiste, de avontuurlijkste en meest bijzondere optie. Dat soort dingen merk je meteen als je de gasten ziet binnenkomen. Dat zijn de vrienden en familieleden van het bruidspaar, dus die zijn een mooie afspiegeling van waar het bruidspaar van houdt.

Voor deze bruiloft was het thema Salsa. Er was een danceworkshop met dat als thema, er was een danspaar dat weergaloos de Salsa kon dansen. En natuurlijk moet de livemuziek ook helemaal aansluiten met muziek die daarbij past. En met die boodschap kan je Stockholm Tivoli wel op pas sturen. Met de meest flexibele allrounders van het universum kan je alle kanten op. Niet alleen hebben we natuurlijk veel latinmuziek op ons repetoire staan, zowel klassiekers als hedendaagse (denk aan Havana), we zoeken ook graag nog wat nieuwe suggesties uit voor specifieke feesten. Dus het danspaar had een paar goede en leuke liedjes, die studeren wij dan graag in natuurlijk.

Het was een erg leuke avond in Rotterdam. Een avond die bewees hoe leuk en opzwepend latin en salsa muziek is. Wat een brilliant idee. Een salsabruiloft.

Reacties zijn gesloten.