Bescheiden Live Achtergrondmuziek

Ja, wij vinden het, maar veel van onze gasten en opdrachtgevers be-amen het volmondig: Live Achtergrondmuziek geeft een evenement zoveel meer cachet”. Echt, hoe klein het gezelschap ook is, livemuziek is net zo belangrijk als goed eten en een mooie aankleding. Soms deinzen opdrachtgevers nog wel eens terug omdat ze bang zijn dat de muziek te overheersend is. Dan hebben ze ons nog nooit geboekt of gezien. Wij kennen onze plaats op ieder feest. Ook door overleg vooraf kunnen wij vaak al een goede inschatting maken van het type achtergrondmuziek dat het beste past bij jullie evenement. Dinsdag speelden we, op voorspraak van Paul van Koppen van Kwartier Noord tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst voor FrieslandCampina echt helemaal tussen de gasten. Dan is het natuurlijk belangrijk om heel bescheiden te zijn. Maar wel communiceren met de mensen die om je heen staan natuurlijk. Natuurlijk zo laag in volume spelen, dat iedereen gewoon met elkaar kan praten, want daar gaat zo’n feest matuurlijk om. Ja, we doen het graag. Live Achtergrondmuziek.

Reacties zijn gesloten.