Dansen tijdens de Nieuwjaarsreceptie

Het grootste compliment dat je als bandje kan krijgen is dat je wordt teruggevraagd op hetzelfde feest. Betekent dat de klant zo tevreden was dat ze je nog eens willen. Dat hoor je natuurlijk van iedere ondernemer, maar in de entertainment is het werkelijk bijzonder als je terug mag komen op hetzelfde feest. Eigenlijk willen de mensen natuurlijk verrast worden door de artiesten of band, en dat is natuurlijk moeilijker als iedereen je al eens heeft gezien. Maar Stockholm Tivoli is voor sommige feesten gewoon heel goed, bijna onmisbaar. Zeer flexiblel, hoge klasse, aantrekkelijk repertoire, vrolijke en feestelijke uitstraling, en heel bescheiden als het moet. Wij zeggen dat vaak, maar als je wordt teruggevraagd voor zo’n grote nieuwjaarsrecptie als die van het UMCG (één van de grootste werkgevers van Noord Nederland) dan zeggen anderen het ook. Wil je een band die zijn plek kent tijdens een receptie, maar tevens zulk aanstekelijk repertoire heeft en zo feestelijk er uit ziet dat veel mensen echt gaan feesten en dansen? Dan is er niet veel keus. Dan kies je voor Stockholm Tivoli tijdens elke nieuwjaarsreceptie.

Reacties zijn gesloten.