Toscaanse bruiloft in Galery 1400 Sleen-Ewijk

Tja er zijn van die avonden dat alles klopt. Toen we in het prachtige Gelderse plaatsje Sleen Ewijk arriveerden bij de voormalige kerk, nu Galery 1400, zaten alle bruiloftsgasten onder een paar grote bomen aan lange tafels te eten. Machtige setting in een bijna Toscaanse sfeer. 2 schitterende bruiden, heerlijk weer, lieve gasten. Toen al wisten we dat het een mooie avond zou worden voor ons bruiloftsband kwintet.

We mochten bouwen onder het orgel, naast de preekstoel. Met ons geavanceerde geluidssysteem is het geluid ook in kerkgebouwen, vroeger nog wel eens lastig qua akoestiek, prima en transparant. Mooi licht neergezet en gaan met die banaan.

Natuurlijk de sfeer een beetje opbouwen met eerst wat achtergrondmuziek, recente hits maar bescheiden vertolkt. Daarna de 2 verzoekjes van het bruidspaar voor de openingsdans, om vervolgens de hele avond de dansers op de dansvloer te hebben staan. Met een mooie climax in de laatste set. Zoals gezegd, alles klopte deze avond, we reden dan ook met een glimlach op het gezicht weer naar huis, met wat snoepzakjes van de bruiloft. Voor de kinderen.

Reacties zijn gesloten.