De dansbruiloft

Er zijn van die bruiloften waar de gasten vanaf de eerste noten die je speelt staan te dansen. Alsof ze de hele dag hebben staan wachten om te gaan dansen. Alsof ze in de auto naar het bruiloftsfeest de dansschoenen al hebben aangedaan. Voor ons is dat natuurlijk erg leuk. Meestal ontaarden dat soort bruiloften ook in geweldige feesten met uiteindelijk iedere gast op de dansvloer. Voor ons vermoeiend, maar vooral heel erg leuk. Zaterdag 1 juli speelden we tijdens het bruiloftsfeest van Jan en Ilse in Erve Hulsbeek in Oldenzaal. Wat een superfeest is dat geworden. Ik weet zeker dat iedereen, incl de bandleden die dag erna wakker is geworden met spierpijn. Maar met een lach op het gezicht omdat het zo’n heerlijke avond was. Dank Jan en Ilse dat we deel mochten uitmaken van jullie bruiloftsfeest.

Reacties zijn gesloten.