Poptrio tijdens Netwerkmeeting

Steeds meer grote en kleine bedrijven realiseren zich dat leuke en gezellige muziek een uistekend smeermiddel is voor fijne business. Je kan nog zo’n mooi bedrijf hebben met een prachtige kantine, als je daar wat organiseert zonder muziek dan is het toch nog kaal en ongezellig. Natuurlijk is muziek en met name livemuziek een blikvanger. En die rol onderkennen wij als Stockholm Tivoli uiteraard. Feest maken op grote podia is een vak apart, muziek maken is een vak apart. Maar wat ook heel belangrijk is, is het aanvoelen en anticiperen op sfeer en gezelligheid in kleine ruimtes en voor kleine gezelschappen. En dat kunnen wij heel goed. Ons repertoire, onze korte aankondigingen, zelfs onze vriendelijke glimlachen bouwen allemaal mee aan een onvergetelijke avond. Ons trio speelde gister als afsluiting van een klantenavond in Croissanterie Kielman in Veendam. Er was en Fasionshow, uiteraard heerlijke hapjes en gezellige en onderhoudende muziek. Natuurlijk van Stockholm Tivoli, want die passen perfect bij elke Netwerkmeeting.

Reacties zijn gesloten.