Bruiloft Kasteel Wijenburg Echteld

Als je gaat trouwen moet je het goed doen. Dat was de insteek van Michel en Marieke. Ieder meisje droomt er uiteindelijk van om die ene dag de prinses te zijn. En bij een prinses hoort een Kasteel, dat is simpel. Het bruidspaar koos dus voor de werkelijk betoverende locatie Kasteel Wijenburg en Echteld. Zonder overdrijven echt een droomplek. Zowel buiten als binnen een toplocatie. Bij zo’n locatie hoort een topformatie, dus de keus was al snel Stockholm Tivoli. Na wat contact in een koffiehuis in Hoogeveen, waarbij ik zo goed mogelijk probeerde uit te leggen wat de verschillende combinaties van Stockholm Tivoli precies doen, gekozen voor het septet. Geweldige keus natuurlijk. En een feest werd het, voor iedereen leuk, voor de gasten, natuurlijk het bruidspaar (dat erg goed bleek te dansen op het door ons uitgezochte verzoekje) maar ook de band had een heerlijke avond. En dan valt dus alles goed. En heb je een echte droombruiloft.

Reacties zijn gesloten.