Coverband met Blazersectie tijdens de TT

Met Stockholm Tivoli heb je vele bands in huis. Omdat wij gewoon heel graag muziek maken, proberen we zoveel mogelijk gedaantes aan te nemen, zodat we eigenlijk altijd en overal kunnen worden ingezet. Eerder al speelden we met Stockholm Tivoli tijdens een groot pleinfeest in o.a. Drachten, Steenwijk en Balk. Groot podium en plein vol publiek. Geweldig natuurlijk, helemaal als je weet dat we ook in huiskamers spelen tijdens verjaardagen. Een verlopig hoogte punt was het spelen tijdens de TT nacht in Assen. RTV Drenthe had zijn eigen podium, en had als thema voor de donderdagavond (de nacht van Assen): “het beste van Drenthe”. Een enorme eer dus om daar n.b. te mogen afsluiten. Met groot geluid, licht en rechtstreekse integrale TV opnames was het natuurlijk ook erg spannend. Maar dat waren we snel vergeten. Wat een kick zeg, met blazerssectie en Anne-Lie en Bert in een hoofdrol. Allemaal recente hits en Dance Classics en veel rockmuziek. Helemaal te gek. Stockholm Tivoli als Coverband met Blazerssectie.

Reacties zijn gesloten.