Prachtige Bruiloft in Groningen

Het bruiloftenseizoen is aangebroken, door het jaar spelen we veel recepties, bedrijfsfeesten en netwerkdagen, maar vanaf mei tot eind september zijn het vooral bruiloften die we doen. Wija en Jos wisten al begin september 2016 hoe hun bruiloftsfeest eruit zou moeten zien. We kwamen met ze in contact, maakten een afspraak en fantaseerden over hoe hun droombruiloft eruit zou gaan zien. Stockholm Tivoli paste gelukkig heel goed bij die verwachtingen. Ze hadden ook een heel bijzondere locatie op het oog, Boerderijcafé Mausel in Zuidbroek. Prachtige trouwlocatie, met een enorme feestzaal waar het feest goed loskon afgelopen zaterdag. Wat een topbruiloft, iedereen op de dansvloer. Het leven kon gevierd worden. Met ons sextet, kunnen we er ook een geweldig feest van maken. Stuk voor stuk grote hits uit vele recente decennia.

Reacties zijn gesloten.