Achtergrondmuziek op de mooiste locaties

Eén van de voordelen van muziek maken voor je vak is dat je steeds op een andere plek je werk doet. Overigens kan je dat ook als een nadeel zien, want je weet soms echt niet waar je naartoe gaat en wat je kan verwachten. Maar we hadden het over voordelen. Afgelopen zaterdag gaven Clara en Erik een prachtig feest in een strandtent. Soms zijn strandtenten heel plat qua sfeer, dus we wisten niet helemaal wat we zouden aantreffen. Maar toen we aankwamen bij strandtent Zee & Zo zagen we meteen de schoonheid van de plek. Op het nieuw opgespoten strand van Petten is werkelijk een parel van een locatie verschenen. Nu hadden we ook mazzel, want het was een barbecuefeest en het was prachtig weer, maar het was ook echt een paradijs. En heel lieve mensen, die onze muziek en muziekkeus heel erg wisten te waarderen. Wij spelen dan populaire achtergrondmuziek. M.a.w. we spelen qua volume en aanwezigheid achtergrondmuziek, maar het is wel allemaal zeer herkenbaar en modern. Veel vocalen, we zingen met z’n allen, maken ook dat je als vanzelf toch veel contact hebt met de gasten. En dat is zo leuk. Iedereen maakt zijn praatje met elkaar, want dat is prima te doen, maar er is wel echt een band aanwezig, die het publiek amuseert. Dat kunnen er niet veel, maar wij wel. Daarom spelen we zo vaak op de mooiste locaties achtergrondmuziek.

Reacties zijn gesloten.