70 jarig verjaardagsfeest met livemuziek

Wally uit Drachten heeft de goede gewoonte om iedere 5 jaar een groot verjaardagsfeest te organiseren. I.p.v. thuis met hapjes in een kring of wat dan ook, gaat ze dineren met de familie en daarna met vrienden en familie een groot feest. Met livemuziek. De voorbereiding begint al vroeg, want alles moet natuurlijk soepel verlopen. En dat deed het. Alle vrienden van Wally waren aanwezig, en ook haar koor waar ze zoveel plezier aan heeft. Natuurlijk gaf het koor ook nog een mooi concert. En verder hebben wij de avond natuurlijk onderhouden. Eerst een beetje achtergrondmuziek, maar al snel zat de stemming er zo goed in dat we alleen nog maar dans muziek speelden. Logisch dat je op een 70-jarig verjaardagsfeest ander repertoire speelt dan tijdens de bruiloft van 20 jarigen. De gasten waren allemaal een tikje ouder. Daarom is het zo goed dat Wally koos voor Stockholm Tivoli als liveband tijdens haar verjaardagsfeest in Drachten. Wij spelen alles, dus als de gasten iets ouder zijn, schakelen we naar een voor hun herkenbaar repertoire. Zo passen we op ieder feest. Van jong tot oud.

Reacties zijn gesloten.