Livemuziek als afsluiting Jaarcongres GRZ

Ja, we doen het vaak, en we vinden het ook heel erg leuk. Spelen tijdens de afsluiting van een groot seminar of congres. Mensen zijn enthousiast maar ook blij dat de dag er op zit, en zijn behoorlijk toe aan een goed moment van ontspanning. En het is ook zo belangrijk voor de sfeer en herinnering aan het evenement dat ook de nazit gezellig en inspirerend is. Niemand wil de deelnemers van zijn of haar inspiratiedag zo maar de deur uit laten gaan, zonder de mogelijkheid om een beetje te ontspannen en in ongedwongen sfeer van elkaar te horen wat iedereen ervan heeft gevonden. Daarom moet iedere participant worden uitgedaagd nog even te blijven. Hoe houdt je je gasten nog even binnen je entourage? Livemuziek!! Want als er een gezellig combo begint te spelen, snapt ieder mens dat het leuk en gewenst is nog even te blijven. Vrijdag mochten wij de afsluiting verzorgen van het jaarcongres van de GRZ, de Geriatrische Revalidatiezorg. In het prachtige culturele centrum van Almere. Het was zo gezellig dat we nog wat gejammed hebben met de pianist van de dag. Superleuk.

Reacties zijn gesloten.