Nieuwjaarsreceptie Friesche Longartsen

Wij spelen regelmatig en graag tijdens de recepties en feesten die worden georganiseerd in Kwartier Noord in Katlijk. Paul van Koppen, de eigenaar, beveelt ons graag aan bij zijn klanten. Dat is voor ons natuurlijk fijn. De prachtigste feesten mogen we begeleiden. Soms met de grote partyband, afgelopen zaterdag met ons flexibele vocale trio. Eerst even wat instrumentale jazz en latin muziek, om daarna met Anne-Lie opvallend op de achtergrond te opereren. Opvallend? Jazeker, hoewel bescheiden en uiteraard qua volume op de achtergrond, er moet uiteindelijk een goed gesprek kunnen worden gevoerd, ons trio wil wel graag contact met de klanten. Door communicatie, door herkenbaarheid en wie weet zelfs door een klein dansje. Dat maakt dit trio zo gezellig, we zijn er echt bij. Noem het “light entertainment”. Een kort babbeltje, een origineel arrangement van een zeer bekende en recente hit, e.v.t. een liedje of een verzoekje samen met een gast of gasten. Een uitnodiging voor een dans? Dat zijn allemaal meerwaarden van vocale live achtergrondmuziek van Stockholm Tivoli. Echt de beste oplossing voor vele informele recepties. 

Reacties zijn gesloten.