Moderne en Hippe Achtergrondmuziek Eftelingtheater.

Achtergrondmuziek heeft de reputatie een beetje oubollig te zijn. Eerlijk is eerlijk, soms is dat ook juist wat een opdrachtgever zoekt. Veilig op de achtergrond een jazzy trio met jazzmuziek en beetje latin en ballads. Prima. Dat doen we met Stockholm Lounge Unit beter dan welk trio ook. Maar er zijn ook heel veel situaties denkbaar waarbij je als bedrijf onderscheidende, hippe en moderne achtergrondmuziek nodig hebt. Een feestband is dan veel te aanwezig, maar een jazztrio is dan te oubollig. Stockholm Tivoli heeft voor deze niche vele oplossingen. Een heel goede oplossing is ons Skyradio concept. Eigentijdse hits op een professionele vocale manier vertolkt, met de nadruk op bescheiden. Maar uw gasten zullen onmiddelijk de muziek herkennen en waarderen. Het is eigenlijk een live nonstop radiokanaal met de laatste hits. Mochten uw gasten de behoefte voelen een dansje te maken dan kan dat uiteraard. Het Eftelingtheater doet vaak een beroep op ons, omdat ze weten dat we altijd de juiste toon vinden voor ieder feest. Afgelopen zaterdag hadden ze een grote groep jonge mensen in huis voor een prachtig diner. Ons skyradio concept werkte geweldig. Ieder evenement onderscheidt zich met onze hippe skyradio achtergrondmuziek. 

Reacties zijn gesloten.