Mobiel jazztrio

Stockholm Lounge Unit heeft tegenwoordig de mogelijkheid om per liedje te verplaatsten. Dat geeft verrassende effecten. In een grote zaal met veel gasten is de achtergrondmuziek soms moeilijk hoorbaar voor grote groepen. Soms is er met techniek een boel te doen, dan kan je een zgn versterkersring maken, dat is een kring van boxen waar de achtergrondmuziek uit klinkt. Dat moet zo, omdat als je vanaf één punt de achtergrondmuziek wilt versterken voor een grote groep, het ook op dat punt veel te hard is. Dat is onplezierig voor de gasten die daar in de buurt staan. Door investeringen in accuversterkers, kunnen we nu dus door het publiek lopen. Niet als we spelen, of we moeten de contrabas ook op wieltjes zetten. Dat gaan we niet doen, daar zijn andere (loop) orkesten voor. Maar doordat we tussen de liedjes door wel kunnen verplaatsen, brengen we de achtergrondmuziek dus letterlijk naar de gasten toe. Dat is niet alleen heel practisch, het is ook nog eens heel erg leuk. Overal duiken we op, hebben we even contact met het publiek en spelen een paar nummers. Dat is veel goedkoper dan een ringversterking, en veel leuker voor de gasten. Misschien iets voor uw receptie? Stockholm Lounge Unit Mobiel.

Reacties zijn gesloten.