Kwaliteit voor bedrijfsfeest

Voor een bedrijfsfeest worden andere eisen aan de muziek gesteld dan andersoortige feesten. Een bedrijf dat jubileert b.v. nodigt naast al haar eigen personeelsleden heel veel mensen uit die normaal niet zo vaak in het bedrijf komen. Denk in de eerste plaatst natuurlijk aan partners van werknemers, maar ook vaak zakelijke relaties en (toekomstige) klanten. Je kan dus als bedrijf niet zomaar effen een feestje organiseren en een bandje uitnodigen. Je moet er zeker van zijn dat de kwaliteit van het feest en al zijn ingrediënten op een goede manier afstraalt op de uitstraling die je als bedrijf wilt hebben. Verder wil je als bedrijf natuurlijk ook dankbaarheid naar je personeel uitstralen, zij moeten het feest ook leuk vinden. Dat is al met al best een smal kader waarbinnen de muziek voor dat bedrijfsfeest moet opereren. Anders gezegd: Misschien zou je de kwaliteit van je bedrijf graag met hoogcultuur willen vergelijken, er is een gerede kans dat je met zo’n type invulling de plank misslaat bij je personeel. Stockholm Tivoli is de oplossing. Kwalitatief van topniveau, maar ook zeer onderhoudend. Op het feest van Kuiken bedrijfsmachines in Emmeloord speelden met met ons mobiele jazztrio tijdens de inloop. Kortom kwalitatief representatieve muziek, zeer dichtbij de gasten gepresenteerd. Daarna zorgde ons kwintet voor kwalitatief hoogstaande achtergrondmuziek. Recente eigentijdse hits gebracht door de beste muzikanten van (Noord) Nederland. Frisse arrangementen met veel ruimte voor artistieke vrijheid en improvisatie. Kortom een prachtig visitekaartje voor ieder zichzelf respecterend bedrijf. Dat er dan uiteindelijk nog een hele set zeer enthousiast gedanst wordt, op de zeer swingende muziek van de band, en er zelfs, met dezelfde onderscheidende kwaliteit, ook nog 3 nederlandstalige liedjes worden gespeeld, geeft alleen maar aan hoe goed de keus van Kuiken was voor Stockholm Tivoli voor hun bedrijfsfeest.

Reacties zijn gesloten.