Kasteelmuziek van Stockholm Tivoli

Martin de Haan, voorzitter van de personeelsvereniging van Sweco, zocht contact met me ivm het 70jarig jubileumfeest van die personeelsvereniging. Hij was op een feest waar wij speelden eerder dit jaar en stond erop dat we bij zijn personeelsvereniging gingen spelen. Graag natuurlijk. We kwamen aan de praat en hadden het over de voordelen van partyband Stockholm Tivoli t.o.v. heel veel andere partybands. want Stockholm Tivoli transformeert naadloos van achtergrondorkest naar feestband. En dat kunnen er maar weinig (goed). Kortom, ook tijdens het Sweco jubileumfeest bleek dat een zeer aangename meerwaarde. Want ons akoestische trio met zang verzorgde de achtergrondmuziek tijdens het diner waarna, tot ieders verrassing, dezelfde band ook het geweldige eindfeest van ambiance voorzag. Minpuntje was de zeer matige akoestiek van de zalen, maar ja kastelen zijn destijds niet echt gebouwd met het idee dat er groovy en funky rock en soul muziek moest worden gespeeld. De algehele entourage maakte dit vlekje op de avond meer dan goed. Top avond in kastelendorp Baarlo.

Reacties zijn gesloten.