Exposities en Livemuziek

De culturele sector onderneemt en onderneemt. We merken het aan alle kanten. Niet alleen zijn wij bezig met het uitbreiden van onze klanten kring, ook in andere kunstdiciplines zie je enthousiast ondernemerschap. Zo hebben we al gespeeld tijdens meerdere boekpresentaties, maar ook beeldend kunstenaars presenteren zichzelf natuurlijk. En een kunstenaar vindt de ambiance van zijn expositie vanzelfsprekend heel belangrijk. Waar hangen mijn doeken? Hoe komen mijn beelden het meest tot zijn recht? Bij die ambiance hoort ook livemuziek, en gelukkig zijn wij niet de enigen die dat vinden. Juist het cultuurveld, kiest vaak voor livemuziek tijdens de presentatie van hun werk. Leuk, want dat levert prachtige combi’s op. Gister speelden we met Stockholm Lounge Unit tijdens de presentatie van het werk van Bets de Wilde in kasteel de Haere in Olst. Mysterieuze schilderijen, met humeur en dieren in een jazzy soundcloud. Machtig sfeertje, waar de livemuziek een belangrijke rol vervulde. En we doen het zo graag, musiceren voor de kunstsector tijdens exposities of boekpresentaties. Meerwaarde van livemuziek.

Reacties zijn gesloten.