Boost voor iedere receptie met livemuziek

Tja, als het kan zou ik het altijd doen. Livemuziek tijdens je receptie of netwerkbijeenkomst. Want natuurlijk zoek je de mooiste plek, met de beste catering. Maar dan is het nog niet klaar. Bij een goed aangeklede bijeenkomst hoort livemuziek. Gister speelden we voor Prorail in het schitterende Amsterdamse filminstituut EYE. Een zeer in het oog springend nieuw gebouw aan het IJ tegenover het centraal station. Wat een schitterende locatie voor een receptie. Prachtige architectuur met een geweldig lijnen spel. En heel veel aandacht voor akoestiek. Natuurlijk wilde Prorail de beste livemuziek die ze kon krijgen voor dit evenement. Want je neemt natuurlijk geen enkel risico met je zakelijke evenement. Prorail vertrouwde op de professionaliteit van Stockholm Lounge Unit en niet zonder reden. Want livemuziek kan een geweldige boost zijn boor iedere receptie, het kan ook een echte sfeerbederver zijn natuurlijk. Daarom neem je geen enkel risico en ga je voor de ervaring en professionaliteit van een jazztrio dat al vele jaren bewijst een echte aanvulling te zijn voor alle recepties. Met Stockholm Lounge Unit is er zoveel te winnen met livemuziek.

Reacties zijn gesloten.