Veel mogelijkheden met flexibel Stockholm Tivoli

Eén van de belangrijkste meerwaardes van Stockholm Tivoli is zijn grote verscheidenheid.Door de vele gedaantes van Stockholm Tivoli krijgt u niet alleen altijd de juiste combinatie bij het juiste feest (en budget) maar kunt u ook heel spannende combinaties maken. Hotze en Petra wilden verschillende jubilea in hun leven vieren. Samen met hun 3 kinderen waren ze 100 jaar, ze waren 10 jaar getrouwd enz. Daarvoor wilden ze een gemoedelijke zomermiddag combineren met een exquise diner en een mooi dansfeest. Logisch dat ze bij ons uitkwamen. Niet alleen leveren wij de beste professionele kwaliteit als het om evenementsmuziek gaat, met ons kan je ook alle kanten uit. Uit de vele keuzes, kozen Hotze en Petra voor het vocale trio met gitaar tijdens het tuinfeest in de tuinen van de Amshoff in de middag. Goede keus voor zeer smaakvolle en originele achtergrondmuziek. Voor het dansen s’avonds werd een beroep gedaan op ons vlaggeschip: Het kwintet. Dat kwintet kan alles spelen wat met dans en feestmuziek te maken heeft. En dat viel ook in goede aarde want de gasten hebben collectief de dansvloer gevonden. Een dansvloer in de schitterend geoutilleerde kerk die hoort bij de Amshoff. 2 volledig autonome bands voor de prijs van één. Dat is bijzonder, dat is flexibel, dat is echte meerwaarde. 

Reacties zijn gesloten.