Partyband tijdens Bruiloftsjubileum

Marlies en Marco hebben het begrepen wat ons betreft. We kwamen met ze in gesprek over een feest waarbij ze hun 10-jarig huwelijk wilden vieren. Op zichzelf een goede, maar geen alledaagse reden voor een groot feest. Tijdens het gesprek gaven ze aan dat ze een geweldig huwelijksfeest hadden gehad 10-jaar daarvoor, maar dat het door alle drukte een beetje aan hunzelf voorbij was gegaan. Overigens horen we dat vaker. Ze wilden het dus nog een keer doen, op dezelfde wijze als 10 jaar daarvoor, dus iedereen in dezelfde kleren als toen, dezelfde gasten, dezelfde feesttent enz. Gelukkig werden wij uitgenodigd om dit feest te outilleren. Ze wilden gewoon de hele avond feestmuziek. Grote band neergezet, partyband bezetting (dus zanger en zangeres) en feesten maar. Op een prachtige Drentse locatie in een zeer luxe feesttent hebben we volgens mij de bruiloft echt nog dunnetjes overgedaan. Tja, en dan is het de vraag natuurlijk:”Welk feest was het feest van je leven?” Behoorlijk onbelangrijke vraag, Marco en Marlies snappen gewoon dat feesten gevierd moeten worden. En dat hebben we gedaan, wat een heerlijke avond en wat ee prachtige aanleiding voor een geweldig jubileumfeest.

Reacties zijn gesloten.