Partyband pakt uit tijdens bruiloft

Stockholm Tivoli gaat prat op haar veelzijdigheid. Soms betekent veelzijdigheid vervlakking, een band is goed in veel dingen, maar niet heel goed in de specifieke competenties. Dat geldt zeker niet voor Stockholm Tivoli. Inderdaad zijn wij het meest smaakvolle noordelijke orkest, door onze originele en frisse arrangementen, m.b.t. achtergondmuziek in chique en lounge achtige ambiances. Maar wij kunnen ook heel erg goed, een hele avond een gigantisch dansfeest geven. Als de partyband van Stockholm Tivoli wordt ingeschakeld, dan gaan we los. Met ons zangtandem Anne-Lie en Bert, gecombineerd met de best muzikanten van Nederland, zetten we iedere feestgelegenheid op zijn kop. Of dat nu een personeelsfeest, bedrijfsfeest of bruiloft betreft. Wat ons wel onderscheidt is de klasse en kwaliteit van alle dingen die we doen. Geluid en licht zijn professioneel, repertoire is onnavolgbaar groot en actueel, presentatie is van topklasse, onze klantgerichtheid is ongekend. Petra en Klaus erkende dat een wilden ons, aanbevolen door bruidsparen die hun voor gingen, tijdens hun bruiloftsfeest in de Havixhorst in Meppel. Omdat Klaus uit Oostenrijk komt en veel in het buitenland werkt waren er veel buitenlandse gasten. Hij wilde persé geen risico lopen met de muziek zei hij tijdens onze ontmoeting een paar maanden voor het feest. Hij maakte de juiste keus. De partyband van Stockholm denderde door de feestmenigte en maakte de bruiloftsavond van dit bruidspaar onvergetelijk. Topkwaliteit op een betaalbaar niveau. De partyband van Stockholm Tivoli gaat het druk krijgen de komende jaren.

Reacties zijn gesloten.