Achtergrondmuziek tijdens uitreiking NS Pubiekprijs.

Wij vinden dat iedere bijeenkomst livemuziek verdient, maar zeker cultuur gerelateerde evenementen zijn beter af als er livemuziek te horen is. Gelukkig heeft het CPNB dat goed begrepen. 18 November werd live in Amsterdam bij `De Wereld Draait Door` de winnaar bekend gemaakt van de door de CPNB uit te reiken NS Publieksprijs. Deze zeer prestigieuze publieks literatuurprijs werd uitgereikt aan de schrijver van het boek: “Dit kan niet waar zijn”, Joris Luyendijk. Voorafgaand aan de live tv uitzending vond er een boottocht plaats met alle belanghebbenden en de genomineerde schrijvers. Tijdens die boottocht zorgde Stockholm Lounge Unit voor de onderhoudende kwaliteitsachtergrondmuziek. Kijk en dat doen we graag. Op representatieve samenkomsten zorgen voor de ultieme ambiance. Makkelijk te begrijpen dat je dat niet aan ieder bandje of combo kan overlaten. De muziek moet herkenbaar en kwalitatief hoogstaand zijn. Op een bescheiden manier vertolkt, door muzikanten die weten hoe ze zich moeten presenteren. Achtergrondmuziek van kwaliteit waar u ook in Amsterdam mee voor de dag kan komen. Stockholm Lounge Unit.

Reacties zijn gesloten.