Muziek als troost met Stockholm Tivoli

Vorige week, tijdens de week van het gedenken, heeft Yarden uitvaart organisatie een avond georganiseerd in één van haar uitvaart centra. Yarden wilde haar leden de gelegenheid geven om stil te staan bij hun overleden dierbaren. Het moest een avond worden met gezelligheid en overdenking. Het uitvaartcentrum werd speciaal ingericht voor een informele avond van verdieping en herdenking. Niet te zwaar, maar wel respect voor verdriet. Wij mochten meedoen aan dat concept. Door ons enorme repertoire, konden we makkelijk 3 uur muziek maken die goed paste bij deze gelegenheid. Natuurlijk niet alleen maar verdrietige muziek. Maar wel gepaste muziek, die aansluit bij de beleving van de gasten van Yarden. Het werd een prachtig avond in Emmeloord. Zowel de gasten als de organisatie van Yarden waren zeer enthousiast over de hele avond. Muziek als troost in een gedenkwaardige entourage.

Reacties zijn gesloten.