Stockholm Lounge Unit begeleidt opening Theater Mozaïek Zuidlaren

Het is duidelijk te merken dat ons land zich uit de crises ontwikkeld. Steeds vaker sta ik de laatste maanden versteld van de nieuwe mogelijkheden die zich aandienen. Gelukkig ook op cultureel gebied. Zo is in Zuidlaren door Zorggroep Drenthe een prachtig nieuw verzorgingscomplex gebouwd, met daarin een super intiem theater, waarvoor o.a. De Nieuwe Kolk gaat programmeren. Afgelopen donderdag werd het theater geopend met Arno van der Heyden en mochten wij de receptie van achtergrondmuziek voorzien. We hebben er erg van genoten ook omdat het er heel erg mooi klonk. Natuurlijk ook omdat er veel lieve en cultuur minnende mensen waren, en dat zijn gewoon heel fijne mensen om voor te spelen. Zwoele jazz en lyrische bossa’s werden afgewisseld met herkenbare popsongs gearrangeerd voor onze akoestische setting. Beter kan je het niet krijgen, Stockholm Lounge Unit voor perfecte achtergrondmuziek.

Reacties zijn gesloten.