Achtergrondmuziek tijdens burgemeesters receptie.

Als je een receptie organiseert dan ga je als organisatie natuurlijk op save. Je ontvangt al je relaties, dus risico’s moeten worden uitgesloten. Alles moet tijdens de receptie verlopen zoals je het voor die tijd heb bedacht en afgesproken. De algehele entourage is het visitekaartje van je organisatie. De gemeente Delfzijl begrijpt gelukkig al enige jaren heel goed dat ze voor haar officiële bijeenkomsten en recepties ook voor de muziek steeds moet kiezen voor de meest smaakvolle, flexibele en capabele band van de regio noord. En dat is zonder twijfel Stockholm Tivoli (of Lounge Unit). Iedere muziekwens kan worden ingevuld, moet het instrumentaal? Duo of trio? Liever met zangeres? Alles is mogelijk, en alles past precies bij alle type recepties die er worden georganiseerd. Vrijdag 19 Juni 2015 nam burgemeester Emme Groot afscheid van de gemeente Delfzijl. Daarvoor was natuurlijk een receptie gepland waarbij vele hoogwaardigheidsbekleders aanwezig waren. Natuurlijk vele burgemeesters, en wethouders uit de regio Noord, maar vanzelfsprekend ook CdK Max Van Den Berg die Emme Groot ook nog ridderde die middag. Tijdens zo´n belangrijke gebeurtenis wil je natuurlijk geen risico lopen op geen enkel gebied. Daarom Stockholm Tivoli, met onderhoudende en verrassende achtergrondmuziek smaakvol tijdens iedere receptie.

Reacties zijn gesloten.