Het dak eraf tijdens bruiloftsfeest Hulshorst

Het Koetshuis in Hulshorst is een bekende trouwlocatie, en niet zonder reden. Wat een prachtige bestemming en wat een mooi gebied. Begin maart kwam ik via onze website in contact met Annelieke en Tim. Na wat mails heen en weer besloten we wat af te spreken in het Feithhuis in Groningen. Dat doe ik bij interesse in één van de Stockholm combinaties graag, zodat ik het aankomend bruidspaar een beetje leer kennen, en het bruidspaar kan met mij kennismaken. (Ook belangrijk, je bent uiteindelijk de gangmaker voor het feest van de belangrijkste dag in het leven van het bruidspaar) Er was een goede klik, en ik had al snel door wat voor type feest Annelieke en Tim in gedachten had. De locatie was niet al te groot, maar het dak moest er wel af. Een prima klusje voor het kwintet. Dit keer met Leonie Kuizenga, omdat Anne-Lie zong tijdens een ander Stockholm feest die avond. Maar met Leonie is het ook uitstekend toeven tijdens een dansfeest. En dat bleek ook wel. Na een hele avond dansen vertrok het bruispaar rond 00.15 van het feest. Toen waren wij duidelijk nog niet klaar. Het is dat de (prachtige) locatie geen vergunning heeft voor livemuziek na 00.30 uur, anders hadden we met dit feestpubliek nog wel een paar uurtjes kunnen door feesten. Geweldig leuke bruiloft.

Reacties zijn gesloten.