Stockholm Tivoli Zangeres Anne-Lie brengt 2-de CD uit

Stockholm Tivoli bestaat uit de beste muziekprofessionals van Noord Nederland. Vanzelfsprekend hebben de meeste van hun naast Stockholm Tivoli nog vele projecten en activiteiten. Gelukkig maar, dat zorgt ervoor dat we midden in het noordelijk muziek circuit opereren. Onze zangeres Anne-Lie Persson is al enkele jaren met haar eigen liedjes bezig als “singer songwriter”. Met veel succes trouwens. In Januari 2015 presenteerde zij haar 2-de CD. De CD bestaat uit popmuziek met invloed van de prachtige zangstijl Joik, de zangtechniek van de Lappen uit Noord Scandinavië. Deze CD is een lofzang op de prachtige uitgestrektheid die het Noorden van Zweden zo karakteriseert. De titel van haar nieuwe project was dan ook snel gevonden. Ook de liedjes vloeiden met snelheid uit haar pen. Liedjes waarin ze zich meer dan ooit liet inspireren door directe gebeurtenissen heel dicht bij haar. Een scheiding en verlies in de familie, ernstige ziekte in haar dorp, liefde voor haar man en kinderen, verdriet om de anticlimax van ouder worden. Ook maatschappelijke thema’s als geweld tegen vrouwen, milieuvervuiling en armoede komen op dit album aan de orde.

Reacties zijn gesloten.