Bruiloft met barbecue in de tuin

Net terug van vakantie mochten we afgelopen vrijdag alweer aan de bak in Veendam. Otto Voorma belde ons om de muziek te verzorgen tijdens de bruiloft van zijn zoon en a.s. schoondochter. Het bruidspaar wilde graag een bruiloft in de tuin met een barbecue en lekkere muziek. Nu valt het organiseren van een barbecue buiten onze expertise, maar muziek kan je aan ons wel toe vertrouwen. Na overleg met Otto besloten om het trio met zang in te schakelen. Anne-Lie communiceert met de gasten, en de meerstemmig zang van het trio doet je vergeten dat het slechts een trio betreft. Ook de repertoire keus is zeer verrassend. Natuurlijk veel easy listening hedendaagse popmuziek. Recente hits op een bescheiden manier uitgevoerd. Meerstemmige zang, akoestische arrangementen. Maar als het feest op gang komt schakelt dit trio over op dansmuziek. Feestmuziek om precies te zijn. Otto en al zijn gasten waren blij. Wij ook trouwens, omdat het erg gezellig was, het eten fantastisch en alle gasten en ons publiek erg leuk. Mooi begin na de vakantie!!

Reacties zijn gesloten.