Easy listening gemeentehuis Delfzijl Groningen

Zoals al vaker gememoreerd in deze blog. Met de combinaties van Stockholm kan je alle kanten uit. Of het nou gaat om een dampende feestband met zanger, zangeres en blazerssectie, of een swingend maar zeer bescheiden jazzy duo, alles is mogelijk en zeer muzikaal uitgevoerd door enthousiaste professionals. Vanmiddag speelden we in de kleinste combinatie van Stockholm: Het jazzduo van Lounge Unit tijdens de afscheidsreceptie van 2 wethouders van de gemeente Delfzijl. Bescheiden en stijlvol. Zeer budget vriendelijk maar geeft zoveel extra sfeer. Soms snappen we niet dat we niet iedere dag op pad zijn. (!!) Heerlijk loungen met jazzgitaar en contrabas. Heerlijk easy listening muziek kan zeer stijlvol zijn. Lieve mensen in een machtige sfeer. Jazzy achtergrondmuziek zoals het bedoeld is.

Reacties zijn gesloten.