Stockholm Lounge Unit verzorgt achtergrondmuziek tijdens gala Zwolle

Bij sommige locaties snelt de reputatie voor de kennismaking uit. Via verschillende media, o.a. landelijke radio, had ik al gehoord van dat nieuwe fenomeen in Zwolle: Boekhandel Waanders in de Broeren. In de voormalige Broerenkerk in Zwolle is op een prachtige manier een schitterende boekhandel annex horeca gelegenheid gecreëerd. Bij prachtige historische locaties horen prachtige feesten met dito achtergrondmuziek. Vrijdagavond 2 Mei tijdens het zeer sfeervolle en succesvolle galadiner viel alles op de goede plek. Prachtige veilingsopbrengst voor het goede doel in een heerlijke ongecompliceerde stijlvolle atmosfeer. De co-assistenten hebben met dit gala een goede beurt gemaakt bij de artsen van de Isala ziekenhuizen uit Zwolle Kampen en omstreken.

1 Reactie op Stockholm Lounge Unit verzorgt achtergrondmuziek tijdens gala Zwolle

  1. Janna Stout schreef:

    Dank voor de hele fijne muziek tijdens het Benefietdiner!! We hebben heel veel positieve reacties gehad, de gasten hebben ervan genoten. En wij ook, voor herhaling vatbaar!