Koningsnacht in “de Herberg van Smallingerland”

Freddy Bult is een ondernemer uit Friesland met lef. Waar de laatste jaren veel te veel op “save” wordt ondernomen gaat hij door. Hij biedt zijn gasten steeds weer iets bijzonders. Gasten zullen dus blijven komen en dat rendeert. Vanaf de eerste keer dat we met Stockholm Tivoli in het door hem met zijn vrouw gerunde etablissement “de Herberg van Smallingerland” speelden was er een goede klik. Stockholm Tivoli associeert zich graag met chique entourages en diner op niveau. Daar komt onze benadering van achtergrondmuziek heel goed tot zijn recht. Natuurlijk bescheiden op de juiste momenten, maar ook zeker zeer aanwezig als het kan. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de sfeer en de beleving van de gasten. Natuurlijk communiceren wij met ons publiek. Dat wordt vaak vergeten bij achtergrondmuziek. Door onze grote flexibiliteit kunnen wij echt dansmuziek spelen op een zeer verantwoord geluidsniveau en op een kleine stage. Freddy erkende die meerwaarde en boekte ons voor de koningsnacht in zijn prachtige Herberg. Heerlijke avond!!

Reacties zijn gesloten.