Stijlvolle bruiloft in Friesland

Midden Januari gebeld voor een bruiloft in Makkum Friesland. Lieve mensen vroegen in eerste instantie om instrumentale muziek. Bij verder praten bleek dat ze wel graag een dansje wilden maken. Toen ik ze erop attendeerde dat vocale muziek meer communiceert, bleek dat ze wel een zangeres wilden, maar bang waren dat het dan te dominant zou worden. Het ging hier om een bruiloft van een wat ouder stel. Na nog wat doorvragen bleek dat ze gewoon bang waren dat de band te luid zou zijn op het feest. In overleg een prachtige bezetting samengesteld. Zonder drums, maar met saxofoon en zang. Bleek een gouden greep. Het stel was zeer enthousiast (Zie reacties) over deze mogelijkheid. Dat is het mooie van Stockholm Tivoli. Flexibel tot in alle details. Want iedere bruiloft is maatwerk uiteindelijk.

Reacties zijn gesloten.